Vox Humana 2020

Ode til Solen 2019

“Annemette Pødenphandt indgår også i dansen ligesom hun har replikker undervejs, men hendes force er helt klart hendes sang. Her mærker vi for alvor den dramatiske lidenskab, der synes at være en forudsætning for at spille Elle.”

Cphculture.dk - Nomineret til Årets Operasanger 2020

 

“Samtidig agerer sopranen, Elle, smukt både fysisk som danser, performer og sanger.”

“Ylva Kihlberg har i Annemette Pødenphandt fundet en meget smuk og velsyngende ”Elle” til denne kammeropera”

“Annemette Pødenphandt får alle de forskellige følelser frem, fra dyb sorg til erindringens kortvarige glæde og steninger midt i mellem.”

Kulturkupeen.dk

“…det er sopranen Annemette Pødenphandt der med karisma og stemmepragt lægger krop til, som Hende, hovedpersonen i Francis Poulencs enakter La voix humaine”

“…er det stadig Annemette Pødenphandts smukke sopran der fylder rummet.”

Sceneblog.dk

"I en opstillet robåd gik Annemette Pødenphandt, som hvidklædt bronzealder-kvinde, i febril ekstase under solkult-dyrkelse. Hendes smukt teatralske sang blev dygtigt og indlevet forvandlet til højlydt gispen og stønnen, akkompagneret af Alex Mørch på elektronisk stryge-instrument, hvor han nærmest savede og rev i sangeren med lyde under ekstasen.

I forestillingen smeltede Alex Mørchs elektroniske lydlandskaber og hans percussion-spil sammen med den stærke vokal-performance fra Annemette Pødenphandt, der også havde en buldrende optræden på rammetromme."

Nordvest Nyt