• White Facebook Icon

© 2016 by Annemette Pødenphandt

 

 

Annemette Pødenphandt

Gl. Nykøbingvej 171

4572 Nr. Asmindrup

Denmark

30285568

apodenphandt@gmail.com

Pødenphandt&Egelund

"Både dynamisk og musikalsk fulgte musikerne hinanden i et sjæleslægtskab som om de var een krop"

- Christina D. Gornitzka, Bornholms Tidende

Pødenphandt&Egelund er en duo for sopran og guitar, som jeg dannede sammen med guitarist Mikkel Egelund, mens vi begge var solistklassestuderende på Det Jyske Musikkonservatorium. Vores repertoire er primært den nye og tidlige musik, som vi fremfører med nysgerrighed og blik for de skæve vinkler. 

 

 

 

7 Composers

Denne koncert byder på ny musik for sopran og guitar af den nulevende amerikanske komponist Dominick Argento, som på utraditionel vis har sat musik til 7 af de største komponisters personlige breve, heriblandt Bach, Schubert, Mozart og Debussy. Koncerten indeholder hele denne cyklus ”Letters from Composers” suppleret med små fortællinger fra komponisternes liv samt nogle af komponisternes egne sange for sopran og guitar.

 

 

Love y Amor – Fra England til Spanien 

– en rejse ind i kærlighedens facetter

Vi oplever den altid aktuelle kærlighed fra Dowland´s engelske melankoli til den spanske passion i Manuel de Falla´s arrangementer af seks folkeviser.

Indimellem krydret med bl.a. ”5 Love Songs” skrevet af den nulevende komponist Thea Musgrave og Händel´s Cantata Spagnuola.

 

 

Tidlig musik

Med en særlig interesse for den tidlige musik præsenterer duo Pødenphandt&Egelund en hel koncert bestående af en række stykker fra renæssancen og barokken.

Til koncerten vil publikum få fornøjelsen af at dykke ned i John Dowlands melankolske univers, som bl.a. sættes overfor en række spanske kærlighedssange fra det 16. Århundrede af komponisten og vihuelisten Luis de Milán.